Braziliaanse samba show – Braziliaanse danseressen

Dit bureau is nu ook gespecialiseerd in Braziliaanse sambashows met echte Braziliaanse danseressen. Bent u op zoek naar een onvergetelijke, en tegelijk spetterende show? Kies dan voor een Braziliaanse samba show huren. Deze nr. 1 show staat garant voor een unieke beleving uitgevoerd door top entertainers op opzwepende samba muziek.

Alle optredens worden uitgevoerd door Braziliaanse danseressen die geboren zijn om u van het spektakel van sambashows te laten genieten. Laat uzelf omverblazen en maak uw evenement uniek met deze spetterende Braziliaanse show!

Twee soorten Brazilaanse samba shows

De podium samba show

De podium show is een performance waarbij er geen inmenging is bij het publiek. Uitermate geschikt dus voor kleine of grote evenementen zoals festivals, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeest, etc. Deze show speelt zich enkel af op het podium wanneer dansen met het publiek niet mogelijk of vereist is.

De interactieve publieke samba show

Bij de interactieve publiek show is de voorstelling interactief. Tijdens de inmenging bij het publiek wordt iedereen door onze Braziliaanse danseressen uitgenodigd om gezellig mee te dansen op typische Braziliaanse samba muziek. Eveneens geschikt voor publieke voorstellingen of in privé-sfeer zoals een viering, een vrijgezellen of een verjaardag.

Beide samba shows worden uitgevoerd op gepaste samba muziek. De duur van de show varieert naargelang de wens van de klant en het beschikbare budget.

Braziliaanse samba show met Braziliaanse danseressen huren? Contactformulier samba show